Asiakas hankinta ja logo suunnittelu




koulu aikaa aloittanut, ensimäinen päivä  oli 7.1.2019.
tästä kuvasta on meillä tiimirinki mistä tehdämme meillä tiimi kokous ja keskustellemme  yhteensä meillä koulutyöväihestä ja suunnintellemme koulun tutkinton.  tiimirinki aikaa on aina tiistaina ja torstaina.

 Tässä kuvaus on meillä koulutyöjärjestys. meidän opettajat päätti tehdä kaks eri työtiimi ja me teemme erilaisia asioita. Ensimainen tiimi tehtävä on kuvausjärjestys ja minun työtiimi teemme graafinen suunnittelu rakentaminen noin neljä viikolla.

tässä kuvan tarkoitus on. Miten meidän työryhmä se voi organisoida yhteensä? ja millainen resepti tai työvaihe se toimii paras.




 Jokainen opiskelijalla on heidän oma bloggilinkki mihin meidän tarvitse kirjoittaa aina meidän koulu tarina, mitä me ollaan tehneet koulussa viikon aikana. se on tärkeää meidän ammatille.





" PAINOVALMIIT TOUTTEET" tarkoittaa kaikkea tulostettua materiaalia esim. lehtimainokset, julisteet, käyntikortit. painovalmiissa  tuotteessa väriavaruutena käytetään CMYK- muotoa


"JULKAISUVALMIS" Tarkoittaa kaikkea materiaalia  jotka päätyy internettiin esim. Facebook, instagram, Blogger, nettisivuille. julkaisuvalmiissa tuotteessa väriavaruutena käytetään RGB- muotoa.


                                                   "JULKAISUVALMIS TIEDOSTO"

                      TIEDOSTON TALLENTAMINEN  PILVEEN  #365GOOGLEDRIVE.


NÄYTTÖ:  Tarkoittaa mitä minä osaan esim. työn aikataulutus, asiakkaan hankinta, visuaalinen ilme esim. tuotteessa ( käyntikortti, juliste, mainos, teippaukset, nettisivuille, lahjakortti) tai tilan suunnittelussa (myymälätila).

                                                                    Blogger työvaihe.


                                          Rakennamme meidän Graafisia ideoita.


Visual identity on  esim. (värit,typografia, logo) Mainokset: voi olla esim. Juliste:  posteri, flyeri, teipit luonnokset käytikortti.


                                                                 Suunnittelu prosessi  
                                              "Logon mitat eri ympäristössä."


Logon suunnitelma lista: Logossa on hyvä  ottaa huomion nämä asiat.





















Kommentit

  1. Oli todella mielenkiintoista lukea teidän projektista. Hienolta näyttää logosuunnittelu myöskin. Meidänkin yritys aikoinaan paljon kävi näitä asioita läpi! Nyt perustamisesta on kaksi vuotta aikaa. Keväällä on juhlat. Sinne täytyykin taas etsiä joku graafiseen suunnitteluun. Tarkoituksena olisi hankkia muotoon leikatut kohokirjaimet. https://mainostaloteippari.pro/tuoteosastot/3d-tulosteet-ja-leikkuu/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Myymälän pohjapiirros Ylhäisten sisustustehtalla - Somistustarvikeet

Koulun retki Helsingissä

Ylhäisten Sisustus Tehdas työssäoppiminen valokuvaus prosessi ja valmis tuotteet