Myymälän pohjapiirros Ylhäisten sisustustehtalla - Somistustarvikeet

 

Pohjapiirros Ylhäisten sisustustehtalla

Olin tehnyt erilaista esillepanoja tällä hetkellä toisen kerroksen, mistä kaikki pitää laitta uuden ilmeista ja näyttävän nähköinen myynti pisteitä. yläkerrässä me esittelemme asiakaiden mattoja, kankaita ja pientä sisustustavarat  esim. koristeet tyynyt, päiväpeitoja, tapetit ja muut.

Matot osastolla:  aluet A (sisäänkäynnin oikealla puolella) ja B- alue (kassan edessä)

Matto osasto A: Olin tehtty uusia sisustus-tilasuunnittelma myyymälässä 

Pohjanpirrostuksen järjestämisesta myymäläkaluste olivät ennen kiinni seinässä nyt kaluste irtti seinästä, haluaisin että asiakas pysty kiertamän kalusten ympäri.

ajattelen että paikan on tosi hyvä sijainti esittelystila (kuuma-alue) sitten tätä alue sä voit löytty uutus ja trendikkäitä mattoja erityyliseen käyttöön (väärikkäät-, kuviolliset-,moderni kierrätetty matot ja nukkamatot).

Matto osastolla B: tässä aluessa sä löytyy erikoista ja kallista Intiasta matoja, myymäläkalusteet järjestämisestä ovat eri kuin osasto A-lla. tyylistä idea suunnittelma tarkoitetu on "Bazari- antiikilook". idea pitää nostää lisää huomion asiakaiden ja tarjoa hyvä ostokokemusta.

Ajatukseni ovat herättäneet nopeasti huomiota tuotteeseen ja antaa asiakkaalle miellyttävä hyvä ostokokemuksen ja uusi ideoita sisustukseen. siksi molemmat osastot  käyttä sama resepti tai konsepti mutta ei ole sama tunnelma kuin A- aluessa on yksinkertäisesta järjestämisesta myyntitilarakentamisesta.

Normaalisti Ylhäisten sisustustehtalla Myymäläkalusteita tai somistustarvikeet ovat: 

  1.  Pöytäesillepanoja (Rugs tables) pöydät ovat puuita ja metallia, yleis koot 255x355 cm suorakaiden muotoinen, pöydäesillepanon on kaksi käyttötasoa ylä-tason käyttö tuoteetesittely, ala-tason käyttö varastointi. se on tehokainen myntipöydä jos haluamme tarjoa nopea palvelun.


puuita-pöytä


Metallinen-Pöytä


Rullakkon korirullakko-myyntikoriNokkakärryt

Hintajalusta-metallinen jalusta 

Kiskojärjestelmän matonäyttö-liukuteline (carpet display-sliding systems rail)


Swinging Arm Systems-päiväpeite-teline
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koulun retki Helsingissä

Ylhäisten Sisustus Tehdas työssäoppiminen valokuvaus prosessi ja valmis tuotteet